Het Flying Horse Team:

Het Flying Horse Team is opgericht door Miranda Kaiser en Lotje Moerdijk. In 1991 in Bavel leerde ze elkaar kennen en het werd een hechte samenwerking in de endurancesport. Ieder in een ander land en met andere type paarden, maar met veel liefde en toewijding voor de sport. Als ze niet samen reden, dan groomden ze elkaar. Hoogtepunten waren de WEG in Jerez en de wereldbekerfinale in Qatar. Het FHT reed wedstrijden in Nederland, Belgie, Duitsland, Qatar, zweden, zwitserland en Spanje.

.Daarna zijn erbij gekomen Dagmare Wouters, Isidoor Willems, Karin Sturrus, Suzan Jonk, Ben van Geffen, Hans Verhagen en Eric van Vught.
Een tijd lang heeft het FHT zich ook toegelegd op de Cowhorse sport, met als hoogtepunten de titel "Nederlands Kampioen Teampenning" en deelname aan een EK en een WK Team&Cattlepenning.

In 2005 introduceerden ze TREC in Nederland, Lotje organiseerde en Miranda was het allereerste jurylid. In 2006 gaat het eerste Nederlandse team naar een TREC EK:

In 2008 naar een WK:

Momenteel is het Team weer in bloei met aanvulling van Ingrid Helmes, Liz Cowling, Sander Meelberghs, Anke Grootven, Sonja Hasaers, Hans Hoff vanaf 2010. Wegens omstandigheden zijn Isidoor, Karin, Ben, Eric en Hans niet langer meer in het team.

Lotje, Dagmare en Sander vormen ook de spil van LRV/VVR vereniging "Ruiters van de Lange Adem".

zie ook: Paarden en mensen van het Flying Horse Team

.